Tap i Seriepremieren

Lye 2 - Sola IBK 10-6
(5-4)(2-0)(3-2)
Lyehallen

Det ble et ganske klart tap mot Lye 2 i dagens sesongpremiere. Vi kom, som vi har gjort så ofte før, fort på etterskudd på måltavla. 17 sekunder tok det for Lye å sette første ball bak vår keeper Kristine Kvalevåg, som spilte sin første kamp for Sola etter overgangen fra Lura IL.
Vi kom fort tilbake, Trine scorte sitt første mål bare to minutt etterpå, før Lyejentene. får løpe inn to særdeles lettkjøpte mål.
Derifra og ut perioden viser vi hva som bor i laget. Anført av 1.rekka, Anna, Trine og Torveig, spiller vi ball i hatt med motstanderne, og går fra 1-3 til 4-3 ledelse.
Sjelden har vi sett sånne flotte kombinasjoner fra ei Solarekke, men for å bli et topplag igjen, må disse periodene vare lenger. I dagens kamp ble det desverre med denne smakebiten i 1.periode.
Lye tar sakte men sikkert over igjen, og scorer to nye mål.
I 2.periode greier vi å stå i mot Lye i en halv periode, før de igjen lager to mål. Backene gjør som de har fått beskjed om, og viser en mye større aggressivitet i denne perioden, ellers er det lite som fungerer.
3.periode åpner med en tidlig Solascoring, og vi får igjen troen på at kampen kan vinnes, desverre går piffen tidlig ut av trøtte Solabein, og Lye kontrollerer resten av kampen ut.

Nå ser det kanskje heltrist ut å tape for Lye sitt 2.lag, men i rettferdighetens navn så har Lye en så stor og jevnt god stall, at når de putter sine 3-4 ess på ett av lagene, så er det ett fett om de kaller seg Lye 1 eller Lye 2. Det er nok kun i internmøtene Lye 2 kommer til å få bank.

Dagens Solaspiller: Trine Andreassen - scorer 3 flotte mål