lørdag 6. september 2008

Opp og ned i Canadien Cup

Sola - Vardeneset 4-8

Et slapt Solalag ble tatt skikkelig på sengen av friske Vif-jenter i første kamp i årets Canadien Cup og tapte med fire mål. Ballene smalt i stengene bak keeper Janne Hjelm opptil flere ganger, så resultatet kunne fort blitt enda styggere. Etter at Vif hadde tatt ledelsen 3-0, kjempet vi oss tilbake i 2.periode med to kjappe mål, men Vardeneset var altfor gode i dag og knuste spenningen utover i de to siste periodene .

Mål Sola: Trine 2, Eirin og Torveig

Solas beste: Anette

Sola - Lura 20-0

Lura stilte med kun 4 utespillere og vi med 5 til det sto 9-0, så gikk vi ned til 4 vi også.

Dette ble en skikkelig tullekamp, nok om det.

Sola - Lye 1-0

Dagens lille opptur kom mot et overraskende tamt Lyelag. Siden Lura trakk laget og Vif da allerede hadde vunnet turneringen, ble vi enige om å kun spille to perioder. Vi dominerte i halvannen periode, og kun en god Lyekeeper (hørt den før?) hindret en større seier. Sola ble etterhvert veldig trøtte i beina, og Lye kom sterkt på slutten, men ikke sterkt nok. Pga skade måtte vi spille med kun 2 backer, men den oppgaven løste Lene og kathrine på en ypperlig måte!