mandag 12. januar 2009

Tap og seier i Bergen

BSI - Sola 3-2
Mål Sola: Silje K Lende, Emilie Lervik
Baune/Nornen - Sola 3-5
Mål Sola: Cecilia Lundin 4, Emilie Lervik

Det ble en seier og et tap i vennskapsturneringen i Bergen i helgen. Soladamene var ikke helt våkne i begynnelsen av kampen mot BSI, og kom under 2-o ganske tidlig. Etterhvert fikk vi spillet til å gli litt lettere, skuddene kom tettere, og bare en knallgod BSI keeper hindret Solaseier i denne kampen.
Vårt første møte med Baune/Nornen noensinne, ble en hyggeligere opplevelse. Cecilia Lundin ble flyttet opp som ving, og takket for det med 4 knallperler i motstanderens mål.
Nornen/Baune var et veldig bra lag, og kampen ble en jevn batalje, men vi hadde bedre utteling på våre sjanser, i tillegg hadde vi en matchvinner i keeper Ida Olaussen.

Vardeneset slo BSI og tapte mot N/B så da endte alle lagene opp med fire poeng, noe som passet fint i en turnering som dette :-)
Helgens kamper viste oss at de to Bergenslagene begynner å bli veldig gode, men at de nok fortsatt ligger et like hakk bak Rogalandsdamene. Begge de tilreisende lagene var sterkt reduserte, og da særlig Vardeneset som spilte begge kampene med 5 spillere.

Helgens Solaspiller: Silje K.Lende - fantastisk innsats i de to kampene, løp til hun kollapset
Helgens gjestespiller: Nina Karin Wahlund - vår tidligere nemesis fra Sandviken, viste at hun fortsatt kan sine saker
Årets nachspielplass: Rom nr.464 a.k.a Olsens Mansion

1 kommentar:

Goats City sa...

Rom 464 kor øl, spriten og ekte champagne fløt...:)

Ny tur for enkelte e allerde unna planlegging!

Rom 464 - mulighetens rom.